Det var inte bara kanelbullens dag i måndags. Det var första veckan utan restriktioner på riktigt och många var vi tillbaka på kontoren runt om i Stockholm – och det märktes.

På K-märkt har telefonerna gått varma. Event hit och catering dit. Vi har tex skickat ut över 1000 frukostar och 700 lunchlådor. Alla våra restauranger och caféer har fått ett uppsving på lunchen och vi fick baka kanelbullar långt över förväntan.

Vårt kalendarium har fyllts på i rekordtakt och önskar ni boka middagsevent på Garnisonen i november eller december är det hög tid nu – vi börjar få ont om lediga datum – så skynda om ni vill fynda.

Detta är så klart väldigt glädjande och positivt för oss på K-märkt och jag hoppas innerligt att alla andra branschkollegor där ute upplever samma sak. Det är vi alla värda.

Som grädde på moset har vi fått flytta legogubbar på kontoret också – vår högra sida börjar krympa (se bild). Ett ökat tryck på våra enheter betyder att vi måste anställa igen och det är så kul att se gamla och nya kollegor bli K-märkta.

Inte nog med att vi anställer till våra befintliga restauranger och caféer. Vi anställer på flera positioner för framtiden också. I januari öppnar vi nytt i Hagastaden och en månad senare i Frösunda. Är du intresserad av att börja arbeta hos oss? Vi har massa roliga tjänster på gång. Skicka gärna en spontanansökan till oss om du är intresserad – info@kmarkt.se

Kör så det ryker där ute och trevlig helg.

Hälsningar,
Mattias Büman