Garnisonen

Under K-märkts tak i Garnisonen samlas en lunchrestaurang, ett café, ett bageri och patisserie samt en event- och festlokal.

Lunch

I vår 16 meter långa köksbar dukar vi varje vardag mellan 11-14 upp en säsongsbetonad lunchbuffé med tyngdpunkten på kreativt lagade grönsaksrätter. Det finns alltid en variant av både kött/fågel, fisk och vegetariskt.

På K-märkt finns ingen lunchmeny. Det kan låta konstigt men faktum är att vi knappt själva vet vad vi ska servera från dag till dag. Lika konstigt kanske en del tycker det är att vi tar betalt per vikt. Men det är inte konstigt alls – anledningen stavas hållbarhet. Läs mer HÄR.

Bordsbokning

Vi tar bordsbokningar i vår Chambre Separee (max 36 gäster) – samt för större grupper i matsalen. Bokningsförfrågningar skickas till lunchgarnisonen@kmarkt.se eller ring 08-466 88 90.

Café / Patisserie / Bageri

Vårt matcafé i Garnisonen har öppet måndag till fredag mellan 07.30-16.00. Här dukar vi dagligen upp alla härligheter från vårt bageri och patisserie. Vi serverar frukost, fika, mackor, matlådor, kaffe, smoothies, bullar, bröd och mycket mer. Antingen köper ni med er hem eller till kontoret – eller så sitter ni hos oss. Naturligtvis har vi WiFi i hela caféet och är vädret rätt så är hela vår härliga innergård en fantastisk plats.

Evenemang & Fest

K-märkts eventverksamhet fokuserar på skräddarsydda middagar, fester och evenemang i nära samarbete med våra kunder/gäster. Mer om vår eventverksamhet på Garnisonen hittar ni HÄR.

Varmt välkomna till Garnisonen // Emma, Tobias, Alicia, Annelie med kollegor

Meny & sortiment

CATERING-MENY - FRUKOST/FIKA/LUNCH/AW/MINGEL/MIDDAG CATERING MENU - BREAKFAST/"FIKA"/LUNCH/AW/MINGLE/DINNER Sortiment tårtor

Vill ni beställa bakverk, tårtor, bröd eller bullar så ringer ni eller mailar

LUNCH
Måndag - fredag 11.00 - 14.00
MATCAFÉ / PATISSERIE / BAGERI
Måndag - fredag 07.30 - 16.00
Linnégatan 87F
115 23 Stockholm
Sverige
Lunch 08-466 88 90 Matcafé / Bageri & Patisserie 08-466 88 92 Lunch lunchgarnisonen@kmarkt.se Matcafé / Bageri & Patisserie cafegarnisonen@kmarkt.se

Länkar

Om Garnisonen/Karlahuset Hund - Ja i Cafét, Nej i Matsalen. Ledarhundar är såklart välkomna när som helst, hur som helst, överallt.