Centrala Frösunda

K-märkt Frösunda är en modern lunchrestaurang och matkafé med ett tydligt hållbarhetstänk i det klassiska landmärket Frösunda Port.

Hit är både arbetande och boende i Frösunda välkomna.

Adressen är den flottaste vi har – Gustav III’s Boulevard 32 🙂

Matcafet öppnar tidigt på morgonen och har öppet hela dagen. Här serverar vi frukost, fika, lunch, mellanmål, aw och öl och vin.

Mellan 11.00-14.00 måndag till fredag serverar vi en menylös lunchbuffé med fokus på kreativa grönsaksrätter. Som gäst väljer du ”protein” – fisk/skaldjur, kött/fågel, vegetariskt. Vårt mål: Servera Sveriges bästa bricklunch – utan bricka.

Vi har en Chambre Separe som går att boka och där du kan äta ”affärslunch-bricka” och vi levererar gärna catering till alla företag i närområdet. I fastigheten finns en konferensanläggning – Centrala Frösunda – som vi levererar all mat och dryck till.

 

KONFERENS

I huset- vägg-i-vägg med oss finns fina konferenslokaler. Massor med fina rum för allt från 8 till 30 personer. Och så klart är det vi som ser till att ni får gott till både frukost, fika, lunch och AW.

Kontakt till konferensavdelningen hittar ni HÄR

 

Varmt välkomna till Frösunda // Madde & Mikaela med kollegor

Meny & sortiment

CATERING-MENY - FRUKOST/FIKA/LUNCH/AW/MINGEL/MIDDAG CATERING MENU - BREAKFAST/"FIKA"/LUNCH/AW/MINGLE/DINNER TJÄNSTER/KONCEPT TILL FÖRETAG Sortiment tårtor

Vill ni beställa bakverk, tårtor, bröd eller bullar så ringer ni 08-684 479 44 eller mailar frosunda@kmarkt.se

MATCAFE
Måndag - Fredag 07.30-17.00

LUNCHBUFFET
Måndag- Fredag 11.00-14.00


Gustav III:s Boulevard 32
Solna
Sverige
08-684 479 44 frosunda@kmarkt.se Hund - Ja i Cafét, Nej i Matsalen. Ledarhundar är såklart välkomna när som helst, hur som helst, överallt.