Centrala Frösunda

K-märkt Frösunda är en modern lunchrestaurang och matkafé med ett tydligt hållbarhetstänk i det klassiska landmärket Frösunda Port.

Hit är både arbetande och boende i Frösunda välkomna alla dagar i veckan!

Adressen är den flottaste vi har – Gustav III’s Boulevard 32 🙂

Matcafet öppnar tidigt på morgonen och har öppet hela dagen. Här serverar vi frukost, fika, lunch, mellanmål, aw och öl och vin.

Mellan 11.00-14.00 måndag till fredag serverar vi en menylös lunchbuffé med fokus på kreativa grönsaksrätter. Som gäst väljer du ”protein” – fisk/skaldjur, kött/fågel, vegetariskt. Vårt mål: Servera Sveriges bästa bricklunch – utan bricka.

Vi har en Chambre Separe som går att boka och där du kan äta ”affärslunch-bricka” och vi levererar gärna catering till alla företag i närområdet. I Fastigheten finns en konferensanläggning – Centrala Frösunda – som vi levererar all mat och dryck till.

På helgen öppnar vi 07.30. Kom till oss och köp ditt nybakat bröd från vårt egna bageri I Garnisonen – eller ät frukost eller fika. Är du sugen på öl i solen löser vi det oxå.

Varmt välkomna till Frösunda // K-Märkt.

Meny & sortiment

CATERING-MENY - FRUKOST/FIKA/LUNCH/AW/MINGEL/MIDDAG CATERING MENU - BREAKFAST/"FIKA"/LUNCH/AW/MINGLE/DINNER TJÄNSTER/KONCEPT TILL FÖRETAG Sortiment tårtor

Vill ni beställa bakverk, tårtor, bröd eller bullar så ringer ni 08-684 479 44 eller mailar frosunda@kmarkt.se

MATCAFE
Måndag - Fredag 07.30-17.00

LUNCHBUFFET
Måndag- Fredag 11.00-14.00

HELG
Lördag - Söndag 07.30-15.00
Nybakt bröd, frukost, fika, lunch.
Gustav III:s Boulevard 32
Solna
Sverige
08-684 479 44 frosunda@kmarkt.se