LEGO

Minns ni våra legogubbar? Den 14 november 2020 la vi upp en bild som symboliserade situationen (42 av 78 på K-märkt var uppsagda) men också beskrev vårt framtida mål – ”ALLA PÅ HÖGER SIDA SKA TILL VÄNSTER SIDA”. 

⬅️⬅️⬅️⬅️⬅️⬅️⬅️⬅️⬅️

😀Nu börjar det hända:-) Inte kunde vi tro att det skulle ta ytterligare sju månader innan vi fick börja flytta gubbar. Men så fantastiskt och skönt när det nu äntligen händer.  

Igår på sommar-personal-festen kunde vi börja flytta gubbar och också ge alla ett namn. Dessutom ser den som kollar noggrant att den gula linjen i mitten är flyttat något för att ge mer plats på vänstra sidan:-) 

Vi rustar oss för en spännande höst där vi inte bara ska tillbaka till där vi va utan också vidare… Nya restauranger och matcafeer ligger redan i pipen och fler är på G. 

🚀🚀🚀🚀🚀

🙁Helvete vilket förbannat jävla skitår det varit för vår bransch – men vi är inte de som ger upp. Vi kämpar på. Och nu är det bara att kavla upp armarna igen och ta tillbaka det som gått förlorat. Tur att vi älskar det vi gör – så att det inte känns jobbigt, utan bara utmanande och kul. 

Vi är så ledsna för alla på höger sida. Fan!

😢😢😢😢😢

Tack alla på vänster sida för att ni krigat på, varit flexibla, kämpat, adapterat er och fortsatt göra det vi är bäst på och ta hand om våra gäster. Nu ska vi fortsätta att se till att flytta gubbe för gubbe från höger till vänster sida. 

🙏🙏🙏🙏🙏

Vill du bli en legogubbe på K-märkt? Vi letar alltid efter härliga personer som vill jobba med oss. Hör av dig om vem du vill vara på den högra sidan (kanske han med surf-tröjan och lila tuppkam) så kan vi gemensamt jobba för att flytta över den till vänster. 

Skicka ett Mail till jobb@kmarkt.se

@@@@@@@@

// Glad sommar. 

☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️