JULSTÄDNING 2023/2024

JULSTÄDNING 2023/2024 🗑️🧹

Titta vad som dök upp i städningen. En gammal file från 2020/2021.  Tänk att något så ändå nytt kan kännas så gammalt och långt bort. LÅNGT BORT! 

Människan är fantastisk på att sortera bort det jobbiga.

En fest som blev avbokad, ombokad, avbokad igen, ombokad igen, avbokad… FYRA gånger! Denna bild fångar pandemiåren ganska bra! Det var så det var. Tänk vad vi slet. Tänk så mycket oro. 

Men tänk – vi klarade det. Och vet inte om jag kommer få skäll nu? Var det inte ganska roligt? Eller är det bara jag som kan uppleva uppförsbackar som mer spännande än nedförsbackar…? 

Hur som… Nu går 2023 över i 2024 och vår bransch är ju inte kantat av glada bubblor. Tvärt om. Även om allt är 1000 gånger bättre än 2020. Det har varit och är för många ett tufft läge. Som bransch måste vi kriga vidare. Mot jobba hemma-trenden, mot lågkonjunkturen, mot prisökningar.

Men vi kan göra det stärkta av att veta att vi klarat av värre motgångar förr. Vad är väl en lågkonjunktur mot en pandemi? 

För K-märkts del summerar vi året med glädje. Vi har trätet kämpat på och kan visa fin-fina siffror i både omsättning och vinst. 

Och så kan vi ju inte förringa årets största nyhet. Att K-märkt-bäbisen tar ett nytt kliv i livet med Sodexo som ägare. Det känns lika delar konstigt, som spännande, som läskigt och kul! 

 

God jul och gott slut till er alla🎄🥂

2024 – bring it on! // Jens