FÅR MAN VARA LITE STOLT

Ja – det får man och just nu är vi just det!

I måndags rullade det in 362 väldigt speciella gäster till vår restaurang i Garnisonen. Det var avslutningsmiddag för vår branschorganisation VISITAs årliga dag innehållande både föreningsstämma och föreläsningsaktiviteter. Branschen var samlad. 

Det hela avslutades hos oss i Garnisonen. Middag och fest – musik och dans! Jazz i fontänen, picklad gammal avokado på tallriken, paljetter på scenen, burkvin på borden och nobeldessert.

Vilken ära – och så klart nervöst! 362 branschproffs kan få vilken kypare eller kock som helst att darra på manschetten. 

Vi tog oss an uppgiften med stolthet. 

Och hur gick det? Tackar som frågar – bra!

Varmrätten var just varm. Förrätten var om du frågar mig genialisk** och våra kollegor i branschen försökte head hunta minst tre av våra kypare. Många tackade för maten. Vi summerar det som en lyckad fest!

Nu har K-märkt Garnisonen varit värd för både Visita -middag och Årets Kock-middag. Vad kommer härnäst?

Ödmjukt och blygsamt // Jens

 

**Gravad vit sparris, picklad avokado, stenbitsrom, picklade rabarber, rabarbercrudite, kokoskräm smaksatt med ingefära och lime & jalapenoolja.