Catering

Vi hjälper er gärna med catering. Det finns tre färdiga lösningar men såklart skräddarsyr vi gärna efter era behov också.

1 Letar du efter frukost, fika, mellanmål, snacks och enklare lunch/middag. Kolla här:

MENY CATERING / TAKE AWAY

MENU CATERING / TAKE AWAY (ENGLISH)

2 Letar du efter lite elegantare drinktilltugg, AW,  mingelbuffé, mingel-lunch eller -middag. Denna variant går också att få som ett picknick-alternativ – perfekt för utomhusmåltider i det fria. Kolla här:

MENY MINGELCATERING

3 Letar du efter en speciell och lite lyxig frukost/brunch-servering. Vi kallar det frukost-brunch-snittar. Kolla här:

MENY – FRUKOST-BRUNCH-SNITTAR

4 BENTO+SIDE är vårt aldeles egna koncept som är perfekt när man letar lite roligare, generösare, grönare mat i låda – som dessutom kan serveras varm om man vill. Finns i tre olika varianter: ”LYX”, ”LUNCH” eller ”JUL”.

MENY – BENTO+SIDE

5 Vill du prenumerera på mat och dryck till kontoret (en gång om dagen, i veckan, per månad eller kvartal). Kanske vill du göra kontoret till en roligare och trevligare plats eller samla alla medarbetare till något gott – frukost, lunch, fika eller AW.

MAT & DRYCK TILL KOTORET (FRUKOST, LUNCH, FIKA, AW)

SKRÄDDARSYTT

Vi tar gärna emot era förfrågningar på större eller speciella cateringarrangemang. Vår specialitet är hållbar catering.

Italiensk buffet för 25 personer är inte vår specialitet – vi är mycket bättre om uppdraget är stort, konstigt, kraven höga och framförallt om ni vill skapa en hållbar matupplevelse.

Vi är ingen traditionell catering-firma men har massor med erfarenhet av att leverera, laga och servera mat på udda adresser utanför våra restauranger.

Antingen hjälper vi er med bara maten –  eller helheten. Dryck, personal, porslin, projektledning – upp till er.

HÄMTA ELLER LEVERANS

Antingen så hämtar ni hos oss eller så hjälper vi till med leverans till er.

SPECIALKOST

På K-märkt jobbar vi med en tydlig och utvecklad specialkostpolicy. Det finns fyra anledningar till detta:

  1. Vi vill kunna ge alla gäster en lika härlig matupplevelse och hög matkvalité – oavsett om man har behov av specialkost eller ej.
  2. Vi vill undvika att någon far illa genom att den serveras mat som den inte tål.
  3. Hållbarhet. Vi vill genom ett strukturerat arbete minska matsvinnet – som kan vara en ökad faktor vid specialkost.
  4. Vi vill ha hög service och erbjuda möjligheten för gästerna att välja vad helst den önskar – men önskemål utöver en viss grundnivå kommer med ett pris.

Här kan du läsa mer om hur vi jobbar med specialkost: SPECIALKOSTPOLICY

Här finns mall för specialkostanmälan: MALL SPECIALKOST (Excel)

FÖRFRÅGNING, BESTÄLLNING & BOKNING

Har ni frågor och funderingar kring vår catering vänder ni er till någon utav våra sju restauranger och caféer i Stockholm.

Ni är också alltid välkomna att höra av er till Jens Dolk 0702-69 33 77 eller jens@kmarkt.se så guidar han er rätt.

"FLEXTID
När Karlahuset (Garnisonen) invigdes 1972 blev det också starten för flextid i Sverige. Karlaplans T- banestation klarade helt enkelt inte av alla människor som skulle börja och sluta samtidigt i fastigheten med den över 350 meter långa fasaden mot Karlavägen. Lösningen blev flextid - något man aldrig tidigare hade sett i Sverige."