ASSÅ – SÅ HÄRLIGT!

I morgon är det midsommar och igår vad det personalfest. Vilken skön känsla att runda av våren och glida in i sommaren med vind i seglet och massa positivitet.

Vi ska inte förringa varken krig, räntor, råvarupriser, inflation och allt annat hemskt – men vår bransch behöver glädjas efter 2 år av mörker – så vi väljer att fokusera på det positiva.

LEGOGUBBARNA

Kommer ni ihåg våra legogubbar…?  Har ni följt utvecklingen…? Den 14/11 2020 dök lego-bilden upp för första gången. Det var ett försök att beskriva situationen på K-märkt, men också i vår bransch. Det var ett sätt att peppa personalen – och branschen. Men inte minst – det var ett sätt att sätta upp ett mål: Om tre år ska vi ha flyttat alla gubbarna på högra sidan till den vänstra – och det är de på den vänstra sidan som måste se till så att det kan bli verklighet.

Igår på personalfesten kom legogubbarna fram och då kunde vi stolt konstatera att vi kommit längre än vi kunde ha hoppats. Ca 1,5 år senare har vi bara 7 gubbar kvar på fel sida om den gula linjen.

Tack alla som krigat för att ta oss hit!

FINA SIFFROR

Det går bra nu – som Petter säger. Efter två fullkomliga skitår så blomstrar vår bransch. Vi kan konstatera rekordmånader både i april och maj och juni ser ut att bli likadan. Det har varit och kommer att bli ett fantastiskt event-år med all-time-high-siffror. Behövs – för det finns många hål att fylla efter pandemin.

EN LJUS FRAMTID

En och annan korp skulle naturligtvis kraxa att framtiden är oviss. Och det stämmer – det finns massor av faktorer som vi inte styr över som kan påverka vår verklighet. Men det vi KAN påverka är hur vi ser på det. På K-märkt väljer vi att tro på framtiden, tro på vår förmåga att både i bättre och sämre tider driva ett företag. Tro på att kvalitet, volym och hållbarhet alltid kommer att vara aktuellt. Vi gasar oss in i framtiden med två nyligen öppnade restauranger i bakfickan och fler nya framtida idéer i framfickan. Vi ska växa, vi ska bli bättre, vi ska bli ett soft facility bolag – men inte minst. Vi ska se till att flytta de sista sju gubbarna så fort vi bara kan.

Tack snälla alla legogubbar för två skitår och en fantastiskt bra vår. Vi har alla krigat och kämpat och nu kan vi se resultatet av det. Vi önskar alla en fin sommar – och ser redan fram emot hösten då vi ska fortsätta att tillsammans bygga vidare.

Glad sommar // Jens

PS. Bjuder på en liten film på en summering av det gångna året. K-märkts glädje/sorg-barometer – tillika årets sommartal 2022.