FRÅN TANKE TILL TALLRIK

– en av de roligaste delarna med att driva företag.

Det börjar alltid likadant.
En tanke. Ett “tänk om…”.

Den här gången:

  • Vad behöver ett stort kontorshus med många arbetande människor?
  • Hur får vi gästerna att vilja äta hos oss en dag till i veckan?
  • Alla älskar asiatiskt – eller?
  • Hot pot – är inte det den perfekta rätten för att rädda mat på?

Sen tar resan vid – det riktigt roliga. Vi skissar, smakar, river ner – börjar om. Vi ger idén färg, form, en smak, ett varför och ett hur. Vi hinner vara både överpeppade och lite smått tvivlande längs vägen… Men det är hela grejen – att låta idén växa fram, pusselbit för pusselbit, och både glädjas och oroas längs vägen.

Och idag, tisdag 12/8, är vi där:
K-märkt Asian Street flyttar in i Science Tower, Kista.

Det är liksom inte en egen restaurang – utan mer som en ”del”/en meny/en smak/en lösning. Lite enkelt förklarat är det:
Rice Bowls, Ramen, Bento och Banh Mi – alla så klart baserade på K-märkts hållbara idé om att rädda matsvinn genom att inte ha en meny. Eller som vi kallar det: ”Chef’s Choice”.

Nu kommer den mest nervkittlande delen: att släppa taget och se vad som händer.

Kommer ni älska det? Eller är vi ute och cyklar?

Vi har ingen aning – och det är det som är grejen. Det är entreprenörskap och företagande i sin renaste form.

Så… om du är i Kista, kom förbi på lunch. Testa, tyck till och var med och avgör vart det här landar. 🥢

Tar tacksamt emot dina upplevelser, ris, ros och tips och ideer på:

0702-69 33 77 elle jens@kmarkt.se

// Jens