Vårt patisserie i Garnisonen med Daniel Roos i spetsen gör gärna specialtårtor, siffertårtor och inte minst bröllopstårtor.
Daniel Roos har i stor mån skapat sin egen yrkesroll som landar någonstans mellan konditor, designer, kemist och skulptör. Hans tårtor är unika och i en helt egen stil.
Bland hans mer synliga meriter finns ett medlemskap i Svenska Kocklandslaget som kulminerade i OS-guld 2012, en bröllopsdessert för Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel samt Nobeldesserten 2014, 2015, 2016, 2017 och 2018.
STORLEK, FÄRG, SMAK & FORM
Specialtårtor från 10 personer och uppåt. Siffertårtor och bröllopstårtor från 20 pers och uppåt.
Färg, form och smak bestämmer vi tillsammans. Vid 50 personer och uppåt ingår konsultation.
Vi har fler olika typer av tårtställningar – både raka och svängda.
PRISER
Se separat lista för ordinarie sortiment och priser.
BESTÄLLNING
Vill du fråga om eller beställa specialtårtor, siffertårtor och bröllopstårtor så kontaktar du oss enligt nedan.
Ring 08-466 88 92 eller maila cafegarnisonen@kmarkt.se
Våra ordinarie tårtor går att beställ och betala via QR-koder/länkar nedan för upphämtning på vald K-märkt.
Letar ni efter våra ”vanliga” tårtor hittar ni dem här:
"MENYLÖS RESTAURANG - SÅ HÄR KAN DET GÅ TILL
Vi har ingen meny bestämd till dagen efter. På eftermiddagen ringer en leverantör och undrar om vi vill köpa 100 st 81 dagar gamla (alltså åldern på fåglarna!) franska gårdskycklingar. En super-lyxig råvara som normalt är alldeles för dyr för att servera på en lunchbuffet. Men eftersom fåglarna hade kort datum så fick vi dem till ett rabatterat pris. Det blir en så kallad win-win-win-win... Vi hjälper våra leverantörer med deras matsvinn, våra kockar får jobba med kvalitetsråvaror, ni - våra gäster - får äta god mat och samtidigt så hjälper vi alla till att rädda vår planet. Inte så dumt att inte ha en meny?!?!"
Vi har ingen meny bestämd till dagen efter. På eftermiddagen ringer en leverantör och undrar om vi vill köpa 100 st 81 dagar gamla (alltså åldern på fåglarna!) franska gårdskycklingar. En super-lyxig råvara som normalt är alldeles för dyr för att servera på en lunchbuffet. Men eftersom fåglarna hade kort datum så fick vi dem till ett rabatterat pris. Det blir en så kallad win-win-win-win... Vi hjälper våra leverantörer med deras matsvinn, våra kockar får jobba med kvalitetsråvaror, ni - våra gäster - får äta god mat och samtidigt så hjälper vi alla till att rädda vår planet. Inte så dumt att inte ha en meny?!?!"