Matlådor

BESTÄLLNING

Beställ på/genom våra caféer och restauranger – kontaktuppgifter finns HÄR

Eller så mailar du matlador@kmarkt.se eller ringer 08-466 88 90

 

VÅR- & SOMMARCATERING – CORONAANPASSAD

Ett cateringkoncept som ger största möjliga valmöjlighet och variation – samtidigt som den tillåter social distansering och minimal kontakt mellan människor/gäster.

MENY VÅR- & SOMMARCATERING

MIDSOMMARLÅDA

Midsommar i år kommer inte bli som vanligt… Men god mat behöver vi ändå!

Vill du lägga minimalt med tid på förberedelse och i köket – men gillar att stå 15 minuter vid grillen… DÅ HAR VI LÖSNINGEN FÖR DIG.

K-MÄRKTS Midsommarlåda finns för 4 eller 6 personer och inehåller en klassisk midsommarlunch med allt du kan önska och en maffig grillmiddag me dessert. Pris 495:-/ person.

Vi behöver ha er beställning senast den 10/6 för upphämtning eller leverans den 17 eller 18/6.

MER INFO, MENY, M.M.

 

MATLÅDOR

Vill du köpa matlådor så är det bara att du hör av dig till något av våra ställen. Varje vecka presenterar vi en ny meny. De går att beställa för upphämtning, och i den mån det går med leverans, från alla våra ställen.

HELGPÅSAR

Vi har också börjat göra och sälja helgpåsar. De innehåller en 3-rätters (för 2 personer)  där vi har gjort det som är krångligt och tar tid – medans ni gör det där sista hemma som gör att det blir nylagat.

 

7-ELEVEN

Nytt tider kräver nya tankar – nu finns K-märkts Pasta Ragu ”Bolognese” och Kötbullar med klassisk tillbehör på sju stycken 7-Eleven i Stockholm (Storgatan, Gyllenstiensgatan, Sveavägen 71, Sveavägen 55, Birger Jarlsgatan, Linnegatan, Humlegårdsgatan, Storgatan & Rörstrandsgatan ).

 

#MATTILLVÅRDEN

Samtidigt som vi vill hjälpa oss själva till sysselsättning och att rädda våra restauranger och jobb – så vill vi också hjälpa andra. Vi vill ihop med er stötta de i vården som sliter för att rädda liv.

Vi tänker så här…

Ni som vill bidra swishar en 100-lapp. Vi lagar en härlig lunch/middags-låda och levererar den sedan till sjukhus i Stockholm. För varje hundring får någon i vården som sliter en klapp på axen, uppmuntran och en måltid för att kunna fortsätta med deras livsvikta uppgift med full energi. 

Företag

BETALA IN TILL BG 338-9905 (K-märkt AB)

MAILA  SEDAN mattillvarden@kmarkt.se OCH ANGE BETALT BELOPP, FÖRETAGSNAMN OCH FAKTURERINGSADRESS SÅ FÅR NI ETT KVITTO/FAKTURA UTSÄLLT PÅ FÖRETAGET I RETUR.

Privatpersoner

SWISH 100:- TILL 1230273581

SKRIV ”MATTILLVÅRDEN

mattillvården