Jul 2020

JULBORDSLÅDA

Allt du behöver för en riktigt god jul – packar i en låda. Perfekt både som företagsjulklapp eller privat.

19 julbordsrätter – du behöver endast komplettera med smör och potatis.

LÄS MER

 

KAKOGRAM

SKICKA 12st ”nybakta” kakor till någon du gillar. Vi postar ut degen i kylkuvert – mottagaren bakar av och njuter. Vi skickar med din personliga hälsning.

BESTÄLL

 

JUL ”CORONA” CATERING

Vi har skapat ett cateringkoncept som ger största möjliga valfrihet och variation – samtidigt som det tillåter social distansering och minimal kontakt mellan gäster. Härliga juliga smaker – utan att för den delen vara köttbullar och sill.

LÄS MER

 

”JULBENTO” / JULTALLRIK

Vår lite ”lyxigare” jultallrik med sju härliga julsmaker. Portionsförpackat för att vara corona-vänligt. Välj om du vill ha en förrätt eller om en del av lunchen skall kunna värmas.

LÄS MER (MENY, PRIS, MM)

 

FRUKOST-BRUNCH-SNITTAR

Bjud på en frukost med lyxig känsla. Samtidigt som den är coronasäker genom individuella koppar/tallrikar & glas. Många smårätter serverade som buffé möjliggör variation och personliga val. Som frukost/brunch – men med juliga smaker.

LÄS MER (MENY, PRISER, MM)

 

"MENYLÖS RESTAURANG - SÅ HÄR KAN DET GÅ TILL
Vi har ingen meny bestämd till dagen efter. På eftermiddagen ringer en leverantör och undrar om vi vill köpa 100 st 81 dagar gamla (alltså åldern på fåglarna!) franska gårdskycklingar. En super-lyxig råvara som normalt är alldeles för dyr för att servera på en lunchbuffet. Men eftersom fåglarna hade kort datum så fick vi dem till ett rabatterat pris. Det blir en så kallad win-win-win-win... Vi hjälper våra leverantörer med deras matsvinn, våra kockar får jobba med kvalitetsråvaror, ni - våra gäster - får äta god mat och samtidigt så hjälper vi alla till att rädda vår planet. Inte så dumt att inte ha en meny?!?!"