LUNCH

K-Märkt Garnisonen    Karlavägen 100    Vid evenemang: Linnégatan 87    08 466 88 90    info@kmarkt.se

OM OSS

I K-märkts 16 meter långa matbar plockar man för sig vad man vill ha. Det finns alltid  både kött, fisk och fågel.

AKTUELLT

I vår 16 meter långa köksbar dukar vi varje vardag mellan 11-14 upp en säsongsbetonad lunchbuffé med tyngdpunkten på kreativa lagade grönsaksrätter. Det finns alltid en variant av både kött, fisk och fågel.ÖPPETTIDER

K-märkts lunch är öppen måndag till fredag mellan 11.00 och 14.00.


Röda dagar har vi stängt.BOKA BORD

Vill ni boka platser i vårt chefs table, vår chambre separe eller för större grupper så ringer ni 08-466 88 90 eller mailar lunch@kmarkt.se.PRIS

På K-märkt beror priset på hur mycket man äter. Här betalar man efter vikt: 28:-/hg. I lunchen ingår nybakt bröd från vårt bageri, Freschvatten - bubblig eller stilla - och kaffe eller te.

MENY

På K-märkt finns ingen meny. Det kan låta konstigt men faktum är att vi knappt själva vet vad vi ska servera från dag till dag.

 

Anledningen är att vi bestämt oss för att ta ett grepp och motverka ett stort branschproblem och ett växande världsproblem – matsvinnet. 

 

Det påverkar oss i fyra led:


Hur vi köper in råvaror – Vi köper på ”natten”, det som finns - huruvida det är makrill eller lax spelar ingen roll. Säsong och tillgången styr. På så vis får vi högsta kvalitet till en rimlig lunchkostnad och vi kan redan här börja minska matsvinnet hos våra leverantörer.

 

Vad våra gäster kan äta hos oss / vad vi serverar – Vi serverar det som finns i kylarna på morgonen. Det kan variera från timme till timme beroende på tillgång. Vi styrs inte av satta menyer utan kan utgå från vad som är bäst just nu.


Vilka som jobbar i våra kök – Hos oss behöver kockarna vara kreativa, öppna kylen på morgonen och se vad det blir. All mat lagas a’la minut i vår köksbar – hos gästerna, precis innan gästerna tar maten.

 

Hur vi tar betalt för vår lunch – Våra gäster hjälper oss nå våra mål. Genom att ta betalt genom vikt så styr vi gästerna att inte äta med ögat utan att tänka efter vad man behöver äta.

Vårt vatten från Nordaq är en svensk miljöuppfinning som serveras på närmare 50% av alla trestjärniga restauranger i hela världen.

Inte bara ett riktigt gott vatten - utan allt man äter och dricker till blir också godare.

shapeimage_18_link_0

FÖLJ VAD SOM HÄNDER HOS OSS PÅ INSTAGRAM OCH FACEBOOK

LUNCH

OM OSSom_oss.htmlshapeimage_7_link_0
KONTAKT/ÖPPETTIDERkontakt_oppettider.htmlshapeimage_8_link_0
WFFWwffw.htmlshapeimage_9_link_0
AKTUELLTaktuellt.htmlshapeimage_10_link_0
GALLERIgalleri.htmlshapeimage_11_link_0
ENGLISHenglish.htmlshapeimage_12_link_0
BOKCAFEk-markt_bokcafe.htmlshapeimage_13_link_0
TEATERNk-markt_teatern.htmlshapeimage_14_link_0
GARNISONENk-markt_garnisonen.htmlshapeimage_15_link_0
EPICENTERk-markt_epicenter.htmlshapeimage_16_link_0
HÖTORGSHALLENk-markt_hotorgshallen.htmlshapeimage_17_link_0
KUNGSTRÄDGÅRDENk-markt_kungstradgarden.htmlshapeimage_18_link_0